Restaurant

All You Can Eat  &  á la Carte

BELANGRIJK!!

de All You Can Eat gaat voorlopig niet door . 

Lieve mensen,

We zijn super blij dat we eindelijk weer open kunnen en jullie mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie. Wij hebben onze formule, waarmee we voor de Corona crisis zijn gestart, verder uitgewerkt zodat we je de ultieme RoxSi experience kunnen bieden. Lekker eten en een goede service in een gezellige sfeer!

Zaterdag 3 juli was de feestelijke opening van onze nieuwe locatie. Helaas verliep dit niet zo feestelijk door ernstige problemen met de keuken/keukenapparatuur. De problemen zijn van dusdanige aard dat wij nu niet de gewenste service en het lekkere eten kunnen bieden waar wij voor staan. Daarom zijn we helaas genoodzaakt om met pijn in ons hart the “All you can eat” voorlopig stop te zetten, totdat dit is opgelost. Naar verwachting gaat dit een paar weken duren.

We houden jullie op de hoogte en hopen jullie heel snel welkom te kunnen heten bij RoxSi Diner.

 

bedankt voor uw begrip en geduld en tot snel!

Vriendelijke groet,

Team Rox Si!

 

All You Can Eat

Het All You Can Eat concept houdt in dat u voor een vaste prijs onbeperkt kunt genieten van onze Caribische gerechtjes. Allemaal kleine schaaltjes die wij bij u aan tafel serveren variërend van vlees, vis, verschillende rijstsoorten, diverse Caribische toetjes. Ook voor onze vegetarische gasten is er een ruime keuze. In de prijs is ook drinken inbegrepen.

All You Can Eat bij Roxsi is zeer geschikt voor gasten die ervan houden om te proeven van verschillende gerechtjes en die nieuwe smaken willen ontdekken. Neem alvast een kijkje op onze menukaart om te zien welke heerlijke gerechten u bij ons kunt bestellen. 

á La Carte

Bij restaurant Roxsi kunt u à la carte eten in een sfeervolle en authentieke Caribische ambiance. Wij bieden een uitgebreide menukaart met verschillende voorgerecht, hoofdgerechten en nagerechten uit de Caribische keuken.