Over Rox Si!

Over Rox Si!

Ik ben Roxanna Muller, de trotse en klantvriendelijke eigenares van Rox Si! in Hoofddorp.
De naam Rox Si! is een mooie creatie van mijn broer, die ontstaan is door een 2 onder 1 kap, zijn Salsa dansschool genaamd Baila Si! gecombineerd met mijn naam Roxanna.
Met ruim 11 jaar ervaring met het maken van taarten, snacks en Caribisch eten, ben ik gegarandeerd een professional in mijn vak. Door mijn deelname aan vele grote festivals en evenementen, waaronder Keti Koti in Amsterdam en Antilliaanse feesten in België zijn wij al reeds bekend bij velen.
We zijn erin geslaagd om in 2017 de Caribische keuken een nieuw leven in te blazen door het organiseren van een “ALL YOU CAN EAT CARIBBEAN SOULFOOD” evenement. Door de enorme animo gaan we deze zeker voortzetten en hopen hiermee de Caribische keuken goed op de kaart te zetten.
Dit alles wordt u aangeboden door Rox Si! en niet te vergeten haar geweldige crew. Een harde kern bestaande uit familie en vrienden om u de service en kwaliteit te bieden die u van ons verwacht.

Over het restaurant het verhaal

Rox Si! is ontstaan, om de Caribische Soulfood keuken een ander vorm te geven. Een concept waarbij je zelf je gerechten kan samenstellen. Geen standaard kant en klaar menu, maar iedere dag de mogelijkheid om je eigen combinaties te maken en te eten wat jij lekker vindt!! In mijn keuken worden de Caribische smaken volop gecombineerd en worden alle gerechten, snacks en taarten, met “Liefde, Passie, en Smaak” voorbereidt. Dit zijn de perfecte ingrediënten voor een <<<Explosieve smaaksensatie>>>

“MIX & MATCH” is dus ook ons motto!!