CARIBBEAN

SOULFOOD DINER

 

Ik ben Roxanna Muller, de trotse en klantvriendelijke eigenares van Rox Si! in Almere.

De naam Rox Si! is een mooie creatie van mijn broer, die ontstaan is door een 2 onder 1 kap, zijn Salsa dansschool genaamd Baila Si! gecombineerd met mijn naam Roxanna.

Rox Si! is ontstaan, om de Caribische Soulfood keuken een ander vorm te geven. Een concept waarbij je zelf je gerechten kan samenstellen. Geen standaard kant en klaar menu, maar iedere dag de mogelijkheid om je eigen combinaties te maken en te eten wat jij lekker vindt!! In mijn keuken worden de Caribische smaken volop gecombineerd en worden alle gerechten, snacks en taarten, met “Liefde, Passie, en Smaak” voorbereidt. Dit zijn de perfecte ingrediënten voor een <<<Explosieve smaaksensatie>>>

“MIX & MATCH” is dus ook ons motto!!

Met ruim 11 jaar ervaring met het maken van taarten, snacks en Caribisch eten, ben ik gegarandeerd een professional in mijn vak. Door mijn deelname aan vele grote festivals en evenementen, waaronder Keti Koti in Amsterdam en Antilliaanse feesten in België zijn wij al reeds bekend bij velen.

We zijn erin geslaagd om in 2017 de Caribische keuken een nieuw leven in te blazen door het organiseren van een “ALL YOU CAN EAT CARIBBEAN SOULFOOD” evenement. Door de enorme animo gaan we deze zeker voortzetten en hopen hiermee de Caribische keuken goed op de kaart te zetten.

Dit alles wordt u aangeboden door Rox Si! en niet te vergeten haar geweldige crew. Een harde kern bestaande uit familie en vrienden om u de service en kwaliteit te bieden die u van ons verwacht.

VIEW OUR MENU
 

" Afgelopen vrijdag heeft Roxanne nasi, kip, groente en allerlei hapjes gemaakt voor mijn verjaardag. Iedereen was heel enthousiast! Het smaakte heerlijk. De nasi was kruidig, de kip lekker gemarineerd, de groente smaakvol en de hapjes hadden allemaal een eigen bite. "

-- Christian Bröer

" Maecenas eros mauris, vestibulum at neque id, maximus auctor mi. Phasellus sapien metus, luctus in lacus at, volutpat molestie tellus. Praesent ut risus et odio facilisis egestas in sit amet nisl. In hendrerit ut massa in efficitur. "

-- Lisa Smith

" Phasellus sapien metus, luctus in lacus at, volutpat molestie tellus. Praesent ut risus et odio facilisis egestas in sit amet nisl. In hendrerit ut massa in efficitur. Maecenas eros mauris, vestibulum at neque id, maximus auctor mi. "

-- Mark Henry

" In hendrerit ut massa in efficitur.Maecenas eros mauris, vestibulum at neque id, maximus auctor mi. Phasellus sapien metus, luctus in lacus at, volutpat molestie tellus. Praesent ut risus et odio facilisis egestas in sit amet nisl. "

-- Kaiz Z